ABOUT CHILD PHOTOGRAPHY

A játékosság és a spontanetiás az, amit a gyerekfotózásban és a gyerekekben a legjobban szeretek. Minden gyerek és minden szituáció más valamiben. A kihívás az, hogy megmutassam, hogy miben. Családi történeteket mesélek képeken keresztül 2012 óta. Szeretem a természetes fényeket, a családi érzelmeket és dinamikát.

Budapesten élek, de az ország egész területén és külföldön is vállalok fotózásokat. Kereshetsz gyerek és családi fotózással, családi események, nyaralások dokumentálásával, gyerekdivat fotózással, óvodai és iskolai fotózással vagy egyéb gyerekes dolgokkal kapcsolatban.

Lepj meg valakit, válassz többféle fotózási kupon közül!  

Playfulness and spontaneity are what I like most in child photography and children. Every child and situation is unique. The only challenge is to find a way to show that uniqueness. I have been telling families’ stories through photography since 2012. I like natural lights, family emotions and dynamics.

I am a Budapest-based storyteller photographer; I take photos around Hungary and abroad as well. You can contact me if you would like to have your child or your family photographed, want to document a family event, a holiday, do a kids’ fashion shoot, school, kindergarten class photos or anything involving kids.

Gift somebody you like, choose from my family photo coupons.

IMG_3240_lr.jpg

THE LOCATION

A szabadban és beltéren is fotózhatunk vagy akár meg is oszthatjuk a fotózásra szánt időt. A kültéri fotózásnál a legfontosabb a megfelelő helyszín és időzítés kiválasztása: ez lehet a kerted, egy park vagy akár egy horgászkaland is. A beltéri fotózás többnyire a családok otthonában zajlik. Ne aggódj, a boldog család mindig nagy rendetlenséggel jár.

We can take photos indoors or outdoors or split the photo shoot between different locations. If you want to do an outdoor photo shoot, finding the best location and time of day is crucial:  It could be your garden, a park or a fishing adventure. Indoor photos are usually taken in the family’s home. Don’t worry about the mess. A happy family is usually a messy one.

THE PHOTOS

A képmennyiséget közösen határozzuk meg, de általában nagyobb fotós anyagokat készítek. A fényelt képeket (ahol a téma engedi) színes és fekete-fehér verzióban küldöm, nagy felbontásban. A végeredmény a fotózás jellegéből adódóan egy változatos képanyag, ami ideális alapanyag lehet fotókönyvek vagy egyéb fotós ajándékok kidolgozásához is. (Szívesen segítek a nyomtatásban, tervezésben.)

The number of photos I will take is a matter of agreement but I usually take many pictures during a longer photo shoot. You will get high-resolution retouched pictures in both color and black-and-white. Depending on the type of photo shoot we do, the end result is usually a variety of different pictures, which can be ideal for creating photo books, albums or other photo gifts. I am happy to assist in the printing and planning of these as well.

THE PRICE

Egy fotózás sok mindentől függ (pl. mekkora a család, milyen közös programot szervezünk, mennyi ideig szeretnétek hogy tartson a fotózás), ezért egy közös beszélgetés után fogjuk személyre szabni az ajánlatot. Írjatok, és közösen kitaláljuk, hogy mi az, amit szeretnétek, és milyen helyzetekben és helyszíneken érzi magát a családotok a legotthonosabban. 

How we conduct a photo shoot depends on many things (e.g. how big your family is, what we decide to do together, how long you want the photo shoot to last, where the location is); that is why I will customize the offer to suit your needs. Please feel free to reach out and we can discuss the type of situations, places where your family is most comfortable.